Yanıkkaya Ortaokulu

WEB https://yanikkayaoo.meb.k12.tr
Adres : YANIKKAYA KÖYÜ YANIKKAYA KÜME EVLERİ YANIKKAYA ILKOKULU BLOK NO 54 KOZLUK / BATMAN
VİZYON : Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal Öğretim (Tam Gün)
Saatler : Ders Başlama Saati 08:30 Ders Bitiş Saati 15:00
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Öğretmenlerimiz, Öğretmen Servisi ile İl Merkezinden geliş-gidiş yapmaktadır. Ayrıca Sason İlçesine ait Minibüsler ile de ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Batman-Sason yolu üzerindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Batman/Kozluk/Yanıkkaya Köyündedir. İlçe Merkezine 32 İl Merkezine 44 Km. Mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :